Gaat u een periode van piekdrukte tegemoet of heeft u een klus op de planning staan waarbij u grote vloeroppervlakken moet schoonmaken? Dan kunt u een schrobmachine goed gebruiken. Bij Steenks Service bieden wij u de mogelijkheid om schrobmachines voor een lange of korte periode te huren. Perfect wanneer u de machine slechts voor een bepaalde tijd nodig heeft of als u momenteel niet in een nieuwe machine wilt investeren.

Schrobmachine Stefix 1000B

Schrobmachine Stefix 1000B

Uw vloeren worden grondig gereinigd en gedroogd met deze schrobzuigmachine. Met een capaciteit van 5.500 m2/h kunt u zeer efficiënt uw vloeren reinigen.

Voordelen huren schrobmachine

Ons brede assortiment aan schrobmachines is voor bijna iedere schoonmaakklus in te zetten en biedt de garantie voor een schone vloer. De schrobmachines worden vaak binnen de industriële branche gehuurd om na of tijdens een werkdag grote vloeroppervlakken schoon te maken. Met een schrobmachine gaat dit namelijk een stuk sneller en ook nog eens beter. Het huren van een schrobmachine is, vergeleken met het kopen, in verscheidende gevallen een meer passende optie. De voordelen zijn onder andere:

  • Er komen geen onderhouds- en reparatiekosten aan te pas.
  • Geen hoge kosten voor aanschaf, maar een vast bedrag per dag of per week.
  • Werkend afgeleverd, zodat u direct kunt beginnen met uw klus.
  • Alleen een schrobmachine tot uw beschikking wanneer u deze nodig heeft.

Video schrobmachine verhuur

Om een goed beeld te geven hoe u gebruik maakt van onze schrobmachine, kunt u onderstaande video bekijken!

Gehuurde schrobmachine inzetten

Na ontvangst van uw schrobmachine kunt u aan de slag gaan om diverse schoonmaakklussen uit te voeren op elk type vloer. Zo kunt u gemakkelijk uw bedrijfsvloer reinigen en vervolgens weer gebruiken voor het daarvoor bedoelde doel. Onze schrobmachines worden onder andere ingezet bij onderstaande branches:

  • Logistiek
  • Retail
  • Tuinbouw
  • Openbare gebouwen

Schrobmachine verhuur bij Steenks Service

Bent u geïnteresseerd in het (tijdelijk) huren van een schrobmachine bij Steenks Service, of heeft u nog behoefte aan extra informatie? Vul dan ons contactformulier in of neem contact op via +31(0) 174 510 266 of info@steenks-service.nl. We helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een schrobmachine te huren?

Bij Steenks Service is het mogelijk om een opzit schrobmachine te huren voor lange of korte tijd. De capaciteit van deze schrobmachine is 5.500 vierkante meter per uur die geschrobt kan worden.

Wat zijn de voordelen van het huren van een schrobmachine?

De voordelen van het huren zijn dat je geen machine hoeft aan te schaffen. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten en de machine wordt gebruiksklaar afgeleverd, zodat u direct kan beginnen met schrobben.