Tijdens piekdrukte of bij een grote order is het handig om extra snel pallets of dozen te kunnen omsnoeren. In geval van grote drukte biedt onze omsnoeringsmachine verhuur uitkomst! U kunt namelijk bij ons terecht voor het huren van een omsnoeringsmachine op zeer korte termijn. Onderstaand ziet u de omsnoeringsmachines die speciaal gereserveerd zijn voor de verhuur.

Reisopack 2830

Reisopack 2830

Het omsnoeren van pallets gebeurt snel en eenvoudig met deze omsnoeringsmachine. Dankzij de eenvoudige bediening kan iedere werknemer er direct mee aan de slag.

Voordelen van een omsnoeringsmachine huren

Het huren van een omsnoeringsmachine kent diverse voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een eigen omsnoeringsmachine. Onze machines worden onder andere verhuurd vanwege de onderstaande voordelen:

  • Om in de piekperiode een tandje bij te kunnen schakelen met behulp van een extra machine.
  • Geen aanschafkosten, maar een vaste prijs per dag of week. U weet precies waar u aan toe bent.
  • Omsnoeringsmachine breed inzetbaar binnen iedere branche.
  • Onze machines zijn eenvoudig te bedienen; werknemers kunnen er direct mee aan de slag.

Zorgeloos een omsnoeringsmachine huren

Het huren van een omsnoeringsmachine verloopt bij Steenks Service zorgeloos. Zo kunnen wij de omsnoeringsmachine op locatie volledig werkklaar afleveren en na de verhuurperiode weer ophalen. U heeft dan geen omkijken naar het logistieke proces dat komt kijken bij het huren van een machine.

Doordat wij een aantal machines speciaal voor de verhuur hebben gereserveerd, kunnen wij doorgaans op korte termijn een omsnoeringsmachine bij u op locatie hebben.

Meer informatie

Bent u benieuwd op welke termijn wij een omsnoeringsmachine aan u kunnen verhuren? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot onze omsnoeringsmachines? Wij denken graag met u mee! Neem dus gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of maak gebruik van ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Kan ik een omsnoeringsmachine huren?

Het is mogelijk om bij Steenks Service een omsnoeringsmachine te huren voor lange of korte periode.

Wat is het voordeel van het huren van een omsnoeringsmachine?

Het voordeel van het huren is dat je geen machine hoeft aan te schaffen. Het is dus mogelijk om tijdelijk tijdens piekperiodes of projecten een machine te huren. Daarnaast wordt de machine door Steenks Service onderhouden en hoeft u dit niet zelf te doen.

Hoe is het transport geregeld van de gehuurde machine?

Het transport kan door u zelf worden geregeld. Het is ook mogelijk dat wij zelf de machine bezorgen en ophalen. Ook kunnen wij het transport door een logistiek dienstverlener laten verzorgen. Naast het transport zullen wij de machine installeren voor het gebruik.