Last van tijdelijke piekdrukte of heeft u een éénmalige klus? Bij Steenks Service kunt u een elektrotrekker huren om iedere (zware) klus te verlichten. Het huren van een elektrotrekker (ook wel elektrowagen genoemd) kan zowel voor de lange, als de korte duur.

Ons ruime aanbod voor elektrotrekker verhuur

Steenks Service is de leverancier met het grootste aanbod nieuwe en gebruikte elektrotrekkers van Nederland. In ons aanbod hebben wij een uitgebreide 'huurvloot' aan elektrotrekkers. Onderstaand vindt u de machines die wij hebben gereserveerd voor de elektrotrekker verhuur.

Spijkstaal 301 te huur | Steenks Service

Spijkstaal 301

Deze statrekker is dankzij zijn lage opstap ideaal voor werkzaamheden waarbij veel op- en afgestapt dient te worden.

Spijkstaal 303 te huur | Steenks Service

Spijkstaal 303 AC

De Spijkstaal 303 AC is voorzien van schokbrekers en verlichting en kan ondanks zijn geringe breedte van 75 cm 3.000 kg trekken.

Spijkstaal 307 te huur | Steenks Service

Spijkstaal 307

Deze Spijkstaal 307 heeft o.a. hydraulische schijfremmen, een passende trekhaak en geveerde chauffersstoel en heeft een trekkracht van 7.000 kg.

Spijkstaal 308 te huur | Steenks Service

Spijkstaal 308

Dankzij de trekkracht van 8.000 kg is deze Spijkstaal elektrotrekker geschikt voor de zwaardere klussen. Uiteraard geleverd met passende trekhaak.

Spijkstaal 308 LV te huur | Steenks Service

Spijkstaal 308 LV

Deze elektrotrekker heeft een trekkracht van 8.000 kg en een breedte van slechts 100 cm.

Spijkstaal 310 te huur | Steenks Service

Spijkstaal 310

De Spijkstaal 310 opzit elekrotrekker in de kleuren zwart en wit kan max. 10.000 kg trekken.

Spijkstaal 310 met cabine te huur | Steenks Service

Spijkstaal 310

Deze Spijkstaal 310 opzit elekrotrekker is uitgerust met een cabine en schuifdeuren wat hem geschikt maakt voor werkzaamheden in de buitenlucht. Hij kan max. 10.000 kg trekken.

Elektrotrekkers te huur voor iedere klus

Dankzij onze expertise kunnen wij perfect inschatten wat voor elektrotrekker u nodig heeft voor de klus. Hierin zijn formaat en trekkracht leidend. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de juiste elektrotrekker tot uw beschikking heeft.

Naast onze expertise staan wij ook bekend om onze service. Bij het verhuren van een elektrotrekker is dit niet anders. Wij zorgen ervoor dat de elektrotrekker is voorzien van de gewenste trekhaak en een bijbehorende acculader. Daarnaast kunnen wij de elektrowagen brengen en halen indien dit gewenst is.

Toepassingen voor onze elektrotrekkers

Door ons ruime aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn, tot de zwaarste klussen aan toe. Enkele voorbeelden van toepassingen voor onze elektrotrekkers zijn:

  • Om u in de piektijden te ontlasten door extra inzet van de huur elektrotrekkers.
  • Versnel uw teeltwissel en/of het inrijden van jonge planten in de kas.
  • Aanhangers en caravans verplaatst u eenvoudig en snel.
  • Soepel en snel transport op een bouwplaats/bouwterrein (zowel binnen als buiten).
  • Betrouwbaar transport in fabrieken, magazijnen, vliegvelden en distributiecentra.
  • Vervoermiddel voor technische dienst in ziekenhuizen, grote fabrieken en stadsdistributie (volledig elektrisch, 100% groen)

Elektrotrekker te huur

Geïnteresseerd in onze elektrotrekker verhuur? Bij het huren van één of meerdere van onze elektrotrekkers kunt u ervan uitgaan dat ze altijd up-to-date zijn, WA-verzekerd zijn én voorzien zijn van een VA-keur (periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen).

Wilt u meer informatie over het huren van een elektrotrekker of welke elektrotrekkers te huur zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of stuur ons een bericht via het online contactformulier.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een elektrotrekker te huren?

Bij Steenks Service is het mogelijk om een elektrotrekker te huren voor een lange of korte periode te huren. De trekkers worden door ons gekeurd en afgeleverd met een bijpassende acculader en trekhaak.

Hoe zit het met het onderhoud bij het huren van een elektrotrekker?

Bij het huren van een elektrotrekker is Steenks Service verantwoordelijk voor het onderhoud aan de elektrotrekker. Steenks Service zorgt ervoor dat de trekker voor de huurperiode is nagekeken en schoongemaakt en zal tijdens deze periode beschikbaar zijn voor eventueel onderhoud.

Waarom een elektrotrekker huren?

Een elektrotrekker wordt gehuurd wanneer deze voor een bepaalde periode de capactiteit van één (extra) elektrotrekker nodig is. Dit kan komen door piekdruktes, projecten of er is juist een behoefte aan volledige ontzorging.

Wat zijn de voordelen van het huren van elektrotrekker?

Het eerste voordeel van het huren van een elektrotrekker is dat er geen investering nodig is voor de aanschaf van een elektrotrekker. Het tweede voordeel is dat je geen kosten meer hebt aan het onderhoud en keuren van de machines. Het derde voordeel is dat er voor lange of korte periode gehuurd kan worden.

Hoe zit het met transport bij het huren van een elektrotrekker?

Het transport van de huur elektrotrekker kan door Steenks Service zelf of door een transporteur geregeld worden.