Heeft u een tijdelijke klus waarbij u een (extra) buisrailwagen kunt gebruiken? Een buisrailwagen huren is een goede optie wanneer u niet het jaar rond een buisrailwagen nodig heeft. Buisrailwagen verhuur is ook de juiste optie wanneer u last heeft van tijdelijke piekdrukte.

Buisrailwagen verhuur

Buisrailwagens zijn een ideaal hulpmiddel in uw kas en kunnen ingezet worden bij een veelvoud aan werkzaamheden. Voor bijna iedere spoormaat en hoogte hebben wij een machine beschikbaar die perfect bij uw wensen aansluit. Informeer vrijblijvend bij ons naar de actuele mogelijkheden.

Huren van een buisrailwagen bij Steenks Service

Buisrailwagen huren

✓ 4x hydraulisch                               ✓ Spoormaat beschikbaar van 425 tot 800 mm
✓ Met steunpoten                             ✓ Maximale plateauhoogte 5,5 of 6,4 mtr
✓ WA-verzekering                             ✓ Voorzien van plateauverlenger
✓ Per dag / week / jaar te huur      ✓ Inbouw acculader geschikt voor 230 & 110 Volt

Wanneer u besluit om een buisrailwagen bij ons te huren, dan kunt u ervan op aan dat de machine in topconditie verkeert. Ook wanneer dit slechts voor een kortstondige klus is. De machine wordt altijd geleverd met een bijpassende acculader en kan, indien gewenst, op locatie worden geleverd en opgehaald. Daarnaast is het goed om te weten dat wij onze buisrailwagens altijd inclusief WA-verzekering verhuren.

Buisrailwagen huren voor...

Onze buisrailwagens zijn in te zetten voor diverse werkzaamheden. Zo kunt u onder andere denken aan de volgende toepassingen:

  • Om u in de piektijden te ontlasten door extra inzet van de huur buisrailwagens.
  • Onze machines worden vaak gehuurd door onderaannemers.
  • Ideaal bij het bouwen van een nieuwe kas.
  • Perfect voor het plegen van onderhoud aan de kas.
  • Hulp bij het vervangen van schermdoeken.
  • Smeren van tandheugels.
  • Repareren van stormschade en glasschade.
  • Installatiewerkzaamheden.
Buisrailwagen verhuur.

Huur uw buisrailwagen

Heeft u een klus waarbij u graag gebruik wilt maken van onze buisrailwagen verhuur? Dat is uiteraard mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of vul ons online contactformulier in.

Liever een buisrailwagen aanschaffen?

Uiteraard is het ook mogelijk om eigen buisrailwagens aan te schaffen. Hierbij is het zelfs mogelijk dat wij een machine aanpassen aan uw wensen, zodat deze perfect aansluit bij de klus. Klik op één van de onderstaande categorieën om dat soort type buisrailwagens te bekijken die beschikbaar zijn voor de verkoop.

Populairste merken

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een buisrailwagen te huren?

Bij Steenks Service is het mogelijk om een buisrailwagen te huren voor korte en lange periodes.

Wat is het voordeel van het huren van een buisrailwagen?

Een buisrailwagen kan gehuurd worden tijdens piekdruktes of projecten, zodat er niet direct geïnvesteerd hoeft te worden in een nieuwe buisrailwagen. Daarnaast nemen wij bij het huren de service voor onze rekening. Tot slot is de wagen die u huurt van tevoren technisch nagekeken en schoongemaakt, dus u kunt deze direct gebruiken.

Welke voor soorten buisrailwagens kan ik huren?

Het is mogelijk om elektrobuisrailwagens te huren in diverse spoormaten varierend tussen de 425 tot 800mm. Deze wagens hebben een maximale plateau hoogte van 5,5 meter.